Κέντρο Πολιτισμού Ισραηλινών Τεχνών «Imi Lichtenfeld»

Το Κέντρο Πολιτισμού Ισραηλινών Τεχνών «Imi Lichtenfeld». Είναι ένα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, που ιδρύθηκε με σκοπό την εξέλιξη και διάδοση των Ισραηλινών τεχνών και συστημάτων στην ελληνική επικράτεια. Πιο συγκεκριμένα σκοπός του κέντρου είναι η ένωση ελληνικών ή διεθνών οργανισμών, ομοσπονδιών, ατόμων, κ.α. Με στόχο την καλλιέργεια και διάδοση της φιλοσοφίας και του πνεύματος των αυθεντικών τεχνών και συστημάτων  του Ισραήλ.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ισραηλινών  Τεχνών «Imi Lichtenfeld», δημιουργήθηκε το 2017 με σκοπό να ενημερώσει το ελληνικό κοινό για θέματα που αφορούν τα μαχητικά και αμυντικά συστήματα του Ισραήλ και να αποτίσει φόρο τιμής στον ιδρυτή του ισραηλινού συστήματος  αυτοάμυνας / Krav Maga Emrich "Imre" Lichtenfeld.

Το Κέντρο Ισραηλινών Τεχνών «Imi Lichtenfeld»,  απαλλαγμένο από τα στεγανά και τους περιορισμούς μονοπωλιακών και προσωπικών συμφερόντων,   στοχεύει στην αναζήτηση πηγών εντός και εκτός Ισραήλ που οδηγούν στις αυθεντικές ρίζες  του Krav Maga και των μαχητικών και αμυντικών συστημάτων του Ισραήλ.  

Διοικητικό Συμβούλιο 

Βασίλης Πετρίδης               Πρόεδρος

         -                                     Αντιπρόεδρος

Ξένη Κατσάρη                      Γραμματέας  

Βασίλειος  Δεμένεγας         Ταμίας

Νόρα Μαρκογιαννάκη        Μέλος 

  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com