Πρόγραμμα Γυναικείας Αυτοάμυνας

Η γυναικεία αυτοάμυνα αποτελεί ένα ξεχωριστό τομέα του Krav Maga. Οι γυναίκες από την φύση τους έχουν μικρότερη μυική δύναμη και ελάχιστη ως καθόλου εμπειρία σε συμπλοκές ή βίαιες καταστάσεις. Ο ρόλος της εκπαίδευσης των γυναικών είναι πρωτίστως να τις κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να είναι τα επόμενα θύματα κάποιες απειλής ή επίθεσης, βιώνοντας μια εμπειρία που όχι μόνο θα τους αλλάξει για πάντα ψυχοσωματικά, αλλά μπορεί να τους στοιχίσει ακόμα και την ίδια τους την ζωή.

 

Το Krav Maga με εύκολο και κατανοητό τρόπο, θα δώσει στις ασκούμενες εφόδια να κατανοήσουν την σοβαρότητα μιας συμπλοκής, θα τις εκπαιδεύσει να αναγνωρίζουν ύποπτα και απειλητικά σημάδια, θα μάθουν τους τρόπους που μια γυναίκα επικοινωνεί και αποκλιμακώνει έναν βίαιο και επιθετικό άνδρα και θα πάρει τα απαραίτητα τεχνικά και τακτικά εργαλεία για να μπορεί να αντιμετωπίσει απειλές και επιθέσεις.

 

Ο συγκεκριμένος κύκλος μαθημάτων είναι αποκλειστικά σχεδιασμένος για κορίτσια από 13 ετών και γυναίκες κάθε ηλικίας. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες ή συστήματά αυτοάμυνας ούτε τέλεια φυσική κατάσταση. Η ύλη είναι προσαρμοσμένη σε επιθέσεις έμφυλης βίας όπως σπρωξίματα, τραβήγματα μαλλιών, απόπειρα στραγγαλισμού, απόπειρα βιασμού, αρπαγές, bullying, απειλές με μαχαίρι, αρπαγή τσάντας, επίθεση στο αυτοκίνητο, κ.α. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 6 μαθήματα των 2 ωρών. Με δυνατότητα πρωινού ή απογευματινού τμήματος. Και με επιλογή Δυο διαφορετικών ημερών.

Ημερομηνίες & Ώρες  Προγράμματος Γυναικείας Αυτοάμυνας:

θα ανακοινωθούν  

Κόστος:

80€ (Δεν απαιτείται προκαταβολή. Η εξόφληση γίνεται στο χώρο του σεμιναρίου πριν την έναρξη του.)

Τόπος Διεξαγωγής: Κεντρική σχόλη Krav Maga Science Αθηνάς (Αγίου Δημήτριου 309 – Άγιος Δημήτριος)

Τηλέφωνα πληροφοριών: 2114040394  6972114778

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τμήμα επικοινωνήστε με την Krav Maga Science.

  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com